Privacy Policy Page

This page is currently being revised and translated.

Personvernerklæring:

Hvem vi er: Vår nettstedsadresse er: https://www.clengpeerson.no.
Siden eies av clengpeerson as, Gamle Harestadveien 2a, 4072 Randaberg.
Ansvarlig for personvern er daglig leder i clengpeerson as og redaktør i clengpeerson.no, Gunnar Nerheim. Kontaktadresse: gunnar@clengpeerson.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn

Nettsiden lagrer midlertidig navn og e-postadresse fra personer som sender inn skjemaer eller epost, for å kunne kommunisere med besøkende, når de selv tar kontakt. Teknisk informasjon slik som tid brukt på siden og hvilke sider som er interessante, blir samlet inn anonymt og lagret i ett år. Denne informasjonen er ikke knyttet til enkeltpersoner, men blir brukt for å analysere hvordan nettsiden fungerer, og for å videreutvikle innholdet i nettsiden.

Kommentarer

Det er ikke lagt inn en direkte kommentarfunksjon i nettsiden. Når besøkende sender inn forslag til rettelser, nye temaer eller egne artikler, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet, i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Innlegg som er sendt til nettsiden på denne måten vil bli underlagt redaksjonell behandling før de eventuelt publiseres, i enighet med forfatteren av innlegget.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at innlegget ditt er blitt godkjent, vil om du ønsker det, profilbildet ditt og epostadressen kunne være synlig for leserne av innlegget ditt.

Media

Hvis besøkende sender inn et innlegg som medfører at de laster opp bilder til nettstedet, bør de unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Skjemaer som brukerne av siden sender inn, vil innhente epost-adresse og IP-adresse. Skjemaene, med personinformasjon, vil bli slettet når de er ferdig behandlet. Sender du inn en henvendelse via kontaktsiden vår, så vil ditt navn og din e-post adresse bli lagret til henvendelsen er besvart.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler blir brukt for å analysere hvordan nettsiden fungerer, og for å videreutvikle innholdet i nettsiden. Informasjonskapslene brukes dersom ikke annet er nevnt, til innsamling av brukerstatistikk for siden. Les mer om hva infokapsler faktisk er her.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Clengpeerson.no benytter WordPress, som ikke selv samler inn analyseinformasjon. Clengpeerson.no benytter et tilleggsprogram for å analysere bruken av nettsiden. Innsamlingen av informasjon omfatter hvilke sider som besøkes og tidsbruk, og genererer anonyme oversikter over håndbokens bruk, for å bidra til utviklingen av sidene.

Sikkerhet

Vi har iverksatt tiltak for å sikre at dine personopplysninger ikke kommer på avveie, eller blir slettet. Det kjøres regelmessig backup av nettsiden, og øvrige sikkerhetstiltak er iverksatt gjennom av iThemes Security. Sikkerhetsloggen oppbevares i 60 dager. IP-adresser og epostadresser undersøkes for spam. Vi har forsikret oss om at alle tredjepartsleverandører av tjenester til clengpeerson.no (som f.eks leverandør av webhotell og e-post server) også har iverksatt nødvendige sikkerhetstiltak etter gjeldende lover.

IP-adressen til besøkende, bruker-ID for aktive brukere og brukernavn for påloggingsforsøk logges betinget for å se etter ondsinnet aktivitet og for å beskytte nettstedet mot bestemte typer angrep. Eksempler er mistenkelige avsender- eller nettadresser, vedlegg i henvendelser og linker i eposter.

Dette nettstedet er skannet for potensiell skadelig programvare og sårbarheter av iThemes Site Scanner. Vi sender ikke personopplysninger til skanneren. Skanneren kan imidlertid finne personopplysninger som er lagt ut offentlig under skanningen.

Vi samler inn informasjon om besøkende gjennom Akismet antispam-tjenesten. Det inkluderer IP-adresse, brukernavn, linkede sider og URL (sammen med annen informasjon som er opgitt av som navn, brukernavn, epost-adresse og kommentaren i seg selv).

Denne informasjonen beholdes i 60 dager.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Dette nettstedet er en del av et nettverk av nettsteder som beskytter mot distribuerte ondsinnede angrep. For å aktivere denne beskyttelsen deles IP-adressen til besøkende som prøver å kommunisere med nettstedet, med en tjeneste som leveres av ithemes.com. Hvis du vil ha mer informasjon om personvern, kan du se iThemes Privacy Policy.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Clengpeerson.no benytter back-up-tjenester på eksterne servertjenester. Leverandørene vi samarbeider med, overholder krav til personvernlovgivningen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du sender oss en henvendelse basert på skjemaene, blir skjemaet og din kontaktinformasjon lagret bare til henvendelsen er ferdig behandlet, og maksimum i 60 dager. Anonymiserte opplysninger knyttet til analyseverktøy, oppbevares i ett år.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Clengpeerson.no oppdaterer jevnlig sikkerhetsløsningene for å beskytte opplysninger om brukerne av siden. Endringer av sidene vil medføre endringer i tiltak. Hver annen måned analyseres data og sletting av persondata kontrolleres i tråd med personvernerklæringen.

Våre rutiner for datalekkasjer

Tekniske sikkerhetsløsninger for dataintegritet blir kontrollert jevnlig av daglig leder og teknisk støtte.

Views: 135

Scroll to Top